Verpakkingen

Verpakking van wereldklasse, verpakt door eerste klas medewerkers

Om uw goederen perfect te beschermen tijdens het transport, komt veel kennis, kunde en zorg kijken. Daarom verzekeren wij u dat wij gebruik maken van de best getrainde professionals die uw goederen inpakken. Als u het verpakken van uw waardevolle bezittingen door VDH verhuizingen laat doen, kunt u ervan uitgaan dat ze met uiterste zorg en precisie behandeld en beschermd worden die aan de hoogste norm voldoet. Onze ruim ervaren verpakking teams zijn getraind in het op de juiste manier verpakken van uw goederen volgens de modernste standaard. Vanzelfsprekend zullen onze teams uw bezittingen met uiterste voorzichtigheid en met oog voor detail behandelen.

Uw huis en directe omgeving beschermd

Naast de spullen die verhuisd dienen te worden, denken we bij VDH verhuizingen ook aan de rest van uw interieur en de rest van het huis. Bij zowel het vertrekpunt als de eindbestemming worden door onze eersteklas verpakkingsteams verschillende speciale materialen gebruikt om de vloeren, trappen en andere kwetsbare plekken van uw huis te beschermen. Het in, -en/of uitladen van de vracht kan dan op een veilige en verantwoorde manier gebeuren. Deze service geldt uiteraard ook als uw huis zich in het buitenland bevindt en u er niet zelf bij bent.

Gespecialiseerde kunstverpakking

Veel van onze klanten hebben naast hun gewone huisraad ook waardevolle (antieke)goederen of kunst die verpakt en getransporteerd moeten worden. Wij maken hiervoor onder andere gebruik van materialen zoals ribkarton en bubbelplastic voor een extra protectie laag, strips van verschillende materialen om kwetsbare randen te beschermen, papier om breekbaar glas en spiegels te beschermen en speciale kartonnen dozen en kratten die op maat gemaakt zijn voor schilderijen en posters.

Kratten op maat

Grote objecten die meer bescherming nodig hebben tijdens hun transport, kunnen beschermd worden door op maat gemaakte kratten. Met deze service van Perfect verhuizingen wordt het object dat verhuisd dient te worden eerst opgemeten. Een gespecialiseerde krattenmaker maakt dan een krat op maat. Het object zal uiteraard eerst met gepaste materialen worden ingepakt, voordat het in het speciale krat verhuisd gaat worden.

Innovatie en ontwikkeling

VALMAS is innovatief, ook als het om verpakkingsmaterialen en verpakkingstechnieken gaat. Daarvoor staan we graag aan het voorfront van het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe verpakkingsmaterialen die de maximale bescherming bieden tijdens het transport van uw goederen. De nieuwe materialen worden altijd uitvoerig getest voordat ze in prakrijk worden gebracht. VDH is toegewijd in het ontwikkelen van verpakkingsmateriaal dat milieuvriendelijk is, gerecycled kan worden en gemaakt is van duurzame materialen.

Verpakkingen
Top