Handyman services

Mobility houdt meer in dan alleen goederen verplaatsen. Om volledig aan uw wensen tegemoet te komen, biedt VDH de handyman service aan. Onze handyman behandelt kleine klussen in en rond het huis om te voorkomen dat deze blijven liggen nadat u bent verhuisd.

Het is vervelend, maar onvermijdelijk: klusjes blijven altijd voor maanden liggen, misschien zelfs jaren. Dat ene klusje dat u telkens vergeet, of dat klusje waar u niet de juiste materialen of gereedschappen voor heeft. Met de hulp van onze handyman blijft geen enkele klus in het huis liggen.

Wat kan onze handyman voor u doen? Hij kan bijvoorbeeld ingezet worden om uw meubilair en apparatuur te demonteren of te monteren, installeren van klein Electra, gordijnroeden in orde maken, vloerbedekking leggen en planken, spiegels of schilderijen ophangen. Onze handyman kan daarnaast ook worden ingehuurd voor reparaties. Het gaat hierbij om reparaties van bijvoorbeeld muren, vloeren, sloten of kleine reparaties zoals het vervangen van lampen en elektriciteit.

Onze handyman heeft een flexibele agenda zodat hij kan komen wanneer het u het beste uitkomt, zelfs in de avonduren. Dit is een geweldige oplossing voor als u niet genoeg tijd heeft om het allemaal zelf te doen. Bent u geïnteresseerd in de handymanservice van VDH verhuizingen? Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen doen, zonder dat u aan verplichtingen vast zit. Onze specialisten maken graag een offerte op maat voor u, zodat u zelf kunt bepalen of deze extra service aan uw wensen voldoet.

Handyman services
Top